![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 55 times 1 Answers
1 Reply
امتیاز هر کس ک بالاتر هس اون اقدام کنه حالا بعضی دوستان یکی ب صورت تحصیلی اقدام میکنه دیگری به صورت اکسپرس اینتری ک البته نمیدونم حاصل چی میشه ولی خیلی شنیدم
2021-09-15 13:46:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اقدام
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
من لیسانس حسابداری دارم.آیا میتونم برای دوره های کوتاه مدت کاربردی اقدام کنم ( بجای اینکه فوق لیسانس بخونم) و آیا بعدش میتونم بمونم برای کار و پی آر بگیرم.????
سلام دوستان یک سوالبرای اپلای coursed-based در ابتدا نیاز هست اصل مدارک آزاد شده باشه یا میشه با ترجمه مدارک گواهی موقت هم اقدام کرد؟
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت
کسی میدونه تو قسمت کانتکت اینفورمیشن برای کسانی که قراره همراه باشن اگه قرار باشه فرزندم و همسرم هم همراهم باشن ولی همسرم بعد از من اقدام کنه باید به عنوان همراه پرشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-08-29 08:39:00 #Quebec City [اقدام] مهاجرت
برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Saskatoon [کانادا] مهاجرت
من پرستار اتاق عمل هستم 15 سال سابقه دارم چه جوری باید اقدام کنم واسه مهاجرت و اینکه مدارک فنی حرفای هم دارم
2021-08-29 16:12:00 #Canada [مهاجرت] مهاجرت
وقت خوش من دیپلم فنی گرافیک دارم و پیش دانشگاهی ندارم برای اقدام برای کالج هایی که نوشتن ۱۲ سال تحصیل میخوان چه راهی رو پیشنهاد میدید؟ چون رشته ها ی فنی اصلا پیش ندارن شما پیشنهادتون برای رفع این مشکل چی هست؟ البته من سابقه کار تو همین رشته رو دارم.
2021-09-01 08:28:00 #Montreal
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal
برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Montreal
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:09:00 #Montreal